Alle rijbewijzen kun je halen bij Verkeersschool Nelen in Purmerend en Amsterdam.

VERKEERSSCHOOL NELEN IS ER VOOR RIJLES ALLE CATEGORIEN IN AMSTERDAM EN OMGEVING!

Verkeersschool Nelen Amsterdam is te vinden aan de H j E Wenckebachweg 53a, 1096AK te Amsterdam.  Met de metro kun je uitstappen bij halte Spaklerweg, dit ligt praktisch voor de deur. Met de bus, tram en de trein kun je uitstappen bij Amstelstation. 

Met onze diverse VOORDEELpakketten voor bijvoorbeeld een B-rijbewijs (auto), zit er altijd wel iets bij wat bij je past. Kijk eens op deze pagina voor meer informatie! Er wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je gezocht!

COMPLEET AANBOD RIJLES IN AMSTERDAM

Bij Verkeersschool Nelen in Amsterdam kan je terecht voor zowel theoriecursussen als praktijkopleidingen voor alle soorten rijbewijzen. Of je nu (vracht)autorijles wilt of motorrijles, wij bieden het aan. Voor het scooterrijbewijs of BE-rijbewijs hebben we zelfs snelle dagopleidingen. In de ochtend ben je aan het lessen en in de middag doe je examen. Dus in één dag je brommerrijbewijs of aanhangerrijbewijs voor de auto!

Al jaren gespecialiseerd in diverse opleidingen

De vakopleidingen van Nelen

Verkeersschool Nelen is gespecialiseerd in vakgerichte rijopleidingen, zoals vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur en buschauffeur. Ook voor specifieke opleidingen kun je bij ons terecht. Zo is onze dochter SAN Verkeersopleidingen al vele jaren actief als opleider voor rijinstructeur in alle categorieën.

Diverse soorten rijlessen

Naast alle reguliere rijlessen, geven wij ook privéles in theorie maar ook rijopleidingen in faalangst of rijangst, rijdtrainingen voor veilig en zuinig rijden, autorijles of motorrijles in het Engels, opfrislessen, proeflessen of rijdtrainingen.

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: