Word buschauffeur met Verkeersschool Nelen.

Nascholing bij Verkeersschool Nelen Amsterdam en Purmerend

Om beroepschauffeur te blijven, zijn chauffeurs verplicht iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen.  Als u binnen de gestelde 5 jaar niet voldaan heeft aan deze nascholingsplicht, bent u niet meer vakbekwaam en mag u uw vak als beroepschauffeur niet meer uitoefenen totdat u wel de 35 uur gevolgd heeft.

De nascholing moet bestaan uit cursussen die door CCV gecertificeerd zijn. Iedere chauffeur kan zelf een keuze maken uit de door CCV gecertificeerde nascholingscursussen. Van de 35 uur nascholing moet een chauffeur minimaal één dag (7 uur) een praktijktraining (Het Nieuwe Rijden of Schadepreventie) volgen.

Verkeersschool Nelen Amsterdam en Purmerend biedt cursussen voor bus- en vrachtautochauffeurs aan welke allemaal gecertificeerd en erkend door het CCV.
Een compleet nascholingspakket kan binnen een maand afgerond zijn.

Opleidingen nascholing bij Nelen Amsterdam en Purmerend

Cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur (C/D)

Met deze cursus leert de chauffeur in 3 klassikale lesdagen onder andere hoe hij kan bijdragen aan het bevorderen van de verkeersveiligheid, eerste hulp kan verlenen bij ongelukken en hoe om te gaan met diverse ladingen/passagiers. Deze cursus kan ok gedeeltelijk gevolgd worden (1, 2 of 3 lesdagen).

Waarde: 7, 14 of 21 uur.
Code U45

Digitale Tachograaf en boordcomputers

Deelnemers leren de digitale tachograaf te bedienen en de bestuurderskaart te gebruiken.

Waarde: 7 uur.
Code U23

Een compleet nascholingsprogramma van Nelen in Amsterdam en Purmerend

Verkeersschool Nelen biedt u een compleet nascholingsprogramma, waarna u weer voor 5 jaar vakbekwaam bent.  Natuurlijk zijn bovenstaande programma’s ook afzonderlijk van elkaar te volgen. Bel voor meer informatie de nascholingsafdeling van Verkeersschool Nelen Amsterdam 020-6922223.

Prijzen voor nascholing Code 95

  • Praktijk Het Nieuwe Rijden C (HNR) VO1 (7 uur)€ 275,-

  • Praktijk Rijoptimalisatie Schadepreventie D V04 (7 uur)€ 275,-

  • Actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur U45 (C/D)€ 450,-

  • Theorie Kennis Digitale Tachograaf U23 (7 uur)€ 150,-

PRAKTIJK NASCHOLING CODE 95

Het Nieuwe Rijden (C/D)
In deze les leert men economisch en milieuvriendelijk met het voertuig om te gaan. Een goede zaak om financiële besparingen te realiseren en een bijdrage te leveren aan een goed en acceptabel milieu.
Waarde: 7 uur.
Code W01

Rijoptimalisatie Schadepreventie
In bus of vrachtwagen te volgen met 2 personen tegelijk. In deze les leert men defensiever te rijden en wordt men bewust gemaakt van de risicovolle situaties die men op de weg tegenkomt.
Waarde: 7 uur.
Code W02

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: