Word taxibuschauffeur met Verkeersschool Nelen.

NKC Rijvaardigheidstraining en campertraining in Purmerend en Amsterdam

Nieuw bij Nelen in samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club: rijvaardigheidstraining voor camperaars! Ben je NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale campertraining die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen de weg op met de camper.

Een professionele campertraining die je korting geeft!

Meer over het NKC

De NKC is hét consumentenplatform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC…

Lees verder »

Met Nelen en NKC je camperrijvaardigheid omhoog

Ben je NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale campertraining die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je minimaal veertien bijzondere handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

• Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)

• Ogen-, reactie en verkeerstest

• Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

Kosten terugverdienen?

Deze zeer complete training kost €249,- per camper. De training kan samen gevolgd worden! Dit is een bedrag dat je bovendien gemakkelijk terug kunt verdienen. Want rond je de training goed af, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% korting op de jaarpremie van de NKC Camperverzekering.

Het trainen gebeurt uiteraard met de eigen camper. De trainingen worden uitgevoerd op het terrein van Borchland in Amsterdam of op het terrein van EBS in Purmerend.

Over de NKC

De NKC is hét consumentenplatform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe bindt de NKC camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl  voor meer informatie

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het rijden met mijn camper?

Maximaal gewicht camper Maximaal aantal zitplaatsen (uzelf niet meegerekend) Rijbewijs
Tot 3.500 kilo 8 Rijbewijs B
Tussen 3.500 en 7.500 kilo 8 Rijbewijs C1
Meer dan 7.500 kilo 8 Rijbewijs C
nvt 8 tot 16 Rijbewijs D1*
nvt Meer dan 16 Rijbewijs D

*Heb je rijbewijs D1 en heeft de camper 8 tot 16 zitplaatsen? Dan geldt er een aanvullende eis. De camper moet dan korter zijn dan 8 meter. Als de camper langer is dan 8 meter, heb je rijbewijs D nodig.

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: