SAN verkeersopleidingen, dochterbedrijf van Nelen.

Dé opleiding rij-instructeur van Amsterdam en Purmerend!

Wie kiest voor het beroep rij-instructeur, kiest bewust voor de opleiding voor één van de mooiste beroepen waarin de standaardwaarden zijn:

• zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
• zelf (mede) te bepalen werkdagen en -tijden
• interactief werken met mensen
• goed verdienen
• het gebruik van een gedegen en prachtige (les)auto.

Verkeersschool Nelen leidt mensen uit de regio Amsterdam op voor alle categorieën rij-instructeur en -instructrice.

Rij-instructeur worden? Eigen rijschool beginnen?

SAN-Verkeersopleidingen

De opleiding rij-instructeur van Verkeersschool Nelen (door dochterbedrijf SAN Verkeersopleidingen) wordt gegeven door vakdocenten die zich professioneel bezighouden met kwalitatief hoogwaardige…

Lees verder »

Baanintentie van UWV

Soms vraagt een gemeente of UWV om een baanintentie. Gezien de sterke groei in de markt en het enorme tekort aan rij-instructeurs, geven we die voor deze opleiding af!

Lees verder »

Een volledige opleiding rij-instructeur in Amsterdam

De opleiding rij-instructeur van Verkeersschool Nelen (door dochterbedrijf SAN Verkeersopleidingen) wordt gegeven door vakdocenten die zich professioneel bezighouden met kwalitatief hoogwaardige opleidingen. We hebben een reguliere opleiding (op de zaterdag), maar ook een spoedopleiding (2 keer per week op dinsdagen en vrijdagen).

Je bent vanaf de eerste dag niet alleen omgeven door een vakkundig en zorgzaam team van specialisten voor jouw opleiding rij-instructeur, maar je bevindt je tevens in onze verkeersschool, waarbij je omringd bent door professionele rij-instructeurs die jou graag deelgenoot willen maken van hun liefde voor jouw toekomstige beroep.

Start een eigen rijschool na de opleiding van Nelen

Je kunt na het afronden van de opleiding zelfs een eigen rijschool starten! In onze opleiding is standaard de module opgenomen: hoe start en behoud ik een rijschool?

De opleiding van Verkeersschool Nelen voldoet aan de nieuwste exameneisen. Onze docenten worden regelmatig bijgeschoold en zijn aanwezig bij overleg met examinatoren om van gedachten te wisselen over de uitvoering van de examens. Niet voor niets noemt men Verkeersschool Nelen: “Het succescentrum voor rij-instructeurs”!

Meer informatie

Voor uitgebreide opleidingsinformatie en prijzen, bel Nelen Amsterdam op 020 – 6633 773 of Purmerend op 0299 – 223 377 of kijk op www.sanbv.nl.

Je kunt Verkeersschool Nelen bellen om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek. Je zit dan nog nergens aan vast. Wij besteden graag aandacht aan al jouw vragen zodat je goed voorbereid bent en een weloverwogen keuze kunt maken.

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: