Haal uw CE-rijbewijs bij Nelen.

Rijles Aanhanger achter vrachtwagen Amsterdam en Purmerend

Chauffeurs die achter de vrachtauto een aanhangwagen c.q. trekker met oplegger of trailer willen voeren met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen.

Het praktijkexamen

Ter info

Dit rijbewijs geeft u de bevoegdheid om met elke aanhangwagen te mogen rijden, dus ook trekker-oplegger.

Lees verder »

Ter info

Dit rijbewijs geeft u de bevoegdheid om met elke aanhangwagen te mogen rijden, dus ook trekker-oplegger.

Voor het behalen van dit rijbewijs hoeft u enkel rijlessen te nemen en praktijkexamen te doen. Wel zult u in het bezit moeten zijn van het C rijbewijs (vrachtauto).  Ook is het verplicht om een Eigen Verklaring van het CBR in te vullen en op te sturen voordat u op praktijkexamen kan. Als u het vrachtautorijbewijs niet langer dan 3 jaar geleden heeft behaald dan is een keuring niet nodig. Heeft u het rijbewijs wel langer dan 3 jaar geleden behaald dan zult u opnieuw een medische keuring moeten doen bij een bedrijfsarts.  De afspraak voor deze keuring kunnen wij op onze locatie voor u regelen.

Praktijklessen CE bij Nelen

U heeft bij ons de keuze om de opleiding te volgen op de vrachtauto met aanhanger of de trekker oplegger.

Op het praktijkexamen dient u te tonen veel van het voertuig af te weten en er goed en veilig mee te kunnen rijden. Het aantal rijlessen wat nodig is om het praktijkexamen tot een goed eind te brengen is voor iedereen anders. Wij spreken daarom graag een proefles met u af. Tijdens deze 2 uur durende test wordt door de instructeur een inschatting gemaakt van het aantal lesuren dat u nodig heeft.

Prijzen excl. btw

Bijv: een pakket met 25 lesuren, praktijkexamen en met EV: € 2412,50 (ex. btw)

Kosten Particulier

Wij zijn Crkbo gecertificeerd en kunnen voor particulieren grotendeels btw vrij factureren.

Aanmelden of meer informatie? Wij zijn bereikbaar ma. t/m vr. van 08:30 tot 16:00 uur op 020-6922223 of stuur een email naar beroepsopleidingen@nelen.nl Of schrijf rechtstreeks in via onderstaand formulier.

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: