Rijles Aanhanger achter vrachtwagen Amsterdam

Chauffeurs die achter de vrachtauto een aanhangwagen c.q. trekker met oplegger of trailer willen voeren met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg, zijn verplicht het rijbewijs E bij C te halen.

Het praktijkexamen

Ter info

Dit rijbewijs geeft u de bevoegdheid om met elke aanhangwagen te mogen rijden, dus ook trekker-oplegger.

Lees verder »

Ter info

Dit rijbewijs geeft u de bevoegdheid om met elke aanhangwagen te mogen rijden, dus ook trekker-oplegger.

Als u het vrachtautorijbewijs niet langer dan 3 jaar geleden heeft behaald, dan is een keuring niet nodig. Heeft u het rijbewijs wel langer dan 3 jaar geleden gehaald, dan dient u opnieuw een medische keuring te doen bij een arboarts die gecertificeerd is door het CBR. De medische keuring welke afgenomen moet worden door een arbo-arts is een verplicht onderdeel van deze opleiding. Voordat een keuring kan plaatsvinden moet er aan het begin van de opleiding een gezondheidsverklaring worden ingevuld. Dit kan online via mijn.cbr.nl. Inloggen gaat via DigiD met SMS of App.

Na het invullen en betalen van de gezondheidsverklaring (€ 37,80) ontvangt u binnen enkele weken een bericht met een bevestiging en documenten die u mee moet nemen naar de rijbewijskeuring. De keuring kan plaatsvinden bij ons op de verkeersschool. Eenmaal per maand is er een arbo-arts beschikbaar.

Praktijklessen CE bij Nelen

U heeft bij ons de keuze om de opleiding te volgen op de vrachtauto met aanhanger of de trekker oplegger.

Op het praktijkexamen dient u te tonen veel van het voertuig af te weten en er goed en veilig mee te kunnen rijden. Het aantal rijlessen wat nodig is om het praktijkexamen tot een goed eind te brengen is voor iedereen anders. Wij spreken daarom graag een proefles met u af. Tijdens deze 2 uur durende test wordt door de instructeur een inschatting gemaakt van het aantal lesuren dat u nodig heeft.

Kosten praktijk excl. btw

Kosten praktijk Particulier

Wij zijn Crkbo gecertificeerd en kunnen voor particulieren grotendeels btw vrij factureren.

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: