Motorrijbewijs halen in Amsterdam of Purmerend

Haal je motorrijbewijs bij Verkeersschool Nelen in Amsterdam en Purmerend

Wist je dat wij motorrijles geven van ’s ochtends 08.00 tot ’s avonds 10.00 uur? Dus ook de werkende Nederlander kan bij Verkeersschool Nelen in Amsterdam en Purmerend het motorrijbewijs halen. Uiteraard houden we wel rekening met de seizoenen!

Wij bieden een betrouwbare en doeltreffende motorrijopleiding onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. Bij Verkeersschool Nelen in Amsterdam en Purmerend leer je echt motorrijden!

Motorrijlessen in de hele regio Amsterdam

De leeftijdsgrenzen voor motoren

 • Categorie A1 is voor motorfietsen tot 125cc en maximaal 11 kW; de minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 18 jaar.
 • Categorie A2 is voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35kW; de minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 20 jaar.
 • Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen; de minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar en kandidaten moeten minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2. Het is uiteraard ook mogelijk dit rijbewijs rechtstreeks te behalen. Echter is de minimumleeftijd hiervoor is 24 jaar.
 • Voor alle categorieën blijft dat je eerst je theorie certificaat moet behalen.

Haal je theorie-examen bij Verkeersschool Nelen

Omdat de meeste leerlingen al een auto- of brommerrijbewijs hebben, is een thuisstudiepakket voor de motortheorie ruim voldoende. Wij verkopen in onze webshop uitstekende theorieboeken en online oefenexamens. Mocht je nog vragen hebben of meer uitleg willen, dan kan je altijd 1 van onze motorinstructeurs boeken voor een uur theorieles.

Voor het aanvragen van een theorie-examen helpen wij je uiteraard graag!

De praktijkopleiding en -examens van het motorrijbewijs

Verkeersschool Nelen Amsterdam en Purmerend geeft motorrijles met de beste motorinstructeurs en afgestemde lesmotoren voor alle categorieën. Niet voor niets hebben wij de naam dat voor zo velen het succesvolle “motorleven” bij ons is begonnen.

Voor het motorrijbewijs dien je twee praktijkexamens af te leggen

 1. Het praktijkexamen “Voertuigbeheersing”. Tijdens de motorrijlessen van deze module leer je de motor te beheersen op het oefenterrein naast Verkeersschool Nelen. Je leert twaalf bijzondere verrichtingen waarvan er op het examen 7 worden gevraagd te laten zien.
 1. Het praktijkexamen “Verkeersdeelneming”. Tijdens de motorrijlessen van deze module leer je veilig met de motor door het verkeer te rijden. Je doet ervaring op in alle verkeerssituaties.

Je kunt uiteraard zelf kiezen wat voor soort praktijkopleiding je wilt volgen. Spoed of regulier, alles is mogelijk.

Tijdens de opleiding gebruik je je eigen goedgekeurde, beschermende kleding. Mocht je die niet hebben, dan hebben wij een assortiment beschermende kleding en helmen waar je kosteloos gebruik van kan maken.

Prijzen rijles motor (A) bij Nelen in Amsterdam en Purmerend

 • Theorie-examen€ 36,-

 • Intake / Proefles (ca. 60-90 minuten)€ 26,-

 • Voordeelpakket AVB (15 uur met examen AVB incl. 1 uur voorrijden)€ 735,-

 • Voordeelpakket AVD (15 uur met examen AVD)€ 837,50

 • Theorieleerboek incl. 5 uur online examen training€ 46,50

 • AVB-examen€ 155,-

 • AVD-examen€ 248,-

 • Rijles per uur / Privé-theorieles per uur€ 48,50

ja, ik wil graag meer weten!

Hallo, mijn naam is dhrmevr en ik zou graag informatie willen over bij . Mail mij op .

Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: