Alle rijbewijzen kun je halen bij Verkeersschool Nelen in Purmerend en Amsterdam.

Geslaagd voor de beroepsopleiding? Bekijk de vacatures

Verkeersschool Nelen leidt op voor diverse beroepen. Natuurlijk zien we graag dat mensen daar vervolgens ook werk in vinden. Daarom tref je onderstaand links naar diverse sites waar veel vacatures te vinden zijn die je kunnen helpen. Doe er je voordeel mee!

Heb je een goede tip voor vacatures? Mail het gerust naar info@Nelen.nl, dan passen we de lijst aan!

Vind je dit een leuke pagina? Deel hem gerust op je social media, de knoppen vind je onderaan.

Leuke functie bij Verkeersschool Nelen: Administratief medewerker / planner op de afd beroepsopleidingen

WAT?  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele procedure rondom het rijbewijs BE, C, D, CE maar ook andere beroepsopleidingen als Taxi, heftruck etcetera. De volgende onderdelen zijn dagelijks aan de orde: leerlingen/bedrijven te woord staan zowel telefonisch als aan het bureau, voeren van verkoopgesprekken, maken van planningen, correcte administratieve afhandeling van zaken, communicatie met opdrachtgevers, beheren en beheersen van dossiers etcetera.

WAAR? Bij Verkeersschool Nelen is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een dynamische omgeving, waar hectiek ook veel voorkomt en waar je vaak moet reageren op spontane klussen en opdrachten.  Nelen heeft vestigingen in Amsterdam en Purmerend. Op de afdeling Beroepsopleidingen werk je nauw samen met 1 collega.

WIE? Je hebt minimaal MBO-niveau en je bent vaardig en snel met een computer (Windows/Outlook). Je hebt aantoonbare affiniteit met de automotive branche en bij voorkeur op gebied van C/D-rijbewijzen. Je kan ons overtuigen van je commerciële kwaliteiten. Zelfs in hectische tijden, bewaar je de rust en laat je stressbestendigheid zien. Je bent enthousiast, je denkt in oplossingen, wilt altijd dat stapje extra zetten voor de klant en je kan ons laten zien dat je kan plannen en organiseren. Natuurlijk weet je hoe je goed moet communiceren met verschillende partijen en je laat niet over je heen lopen.

WANNEER? Het gaat hier om een functie voor 30-40 uur per week. Vooralsnog op maandag t/m vrijdag. In de toekomst vervalt mogelijk 1 van deze dagen voor de zaterdag. De startdatum is in januari 2018.

SOLLICITEREN? Je kan een motivatiebrief met CV mailen naar Sylvia Wemer, info@nelen.nl. Wil je meer informatie over het werk zelf? Dan kan je even bellen met Martin Kuiper op 020-6922223.

Vacatures voor rij-instructeurs

Op dit moment hebben wij geen vacatures vrij voor rij-instructeur. Open sollicitaties mogen altijd.

Verder:
www.jobs.rijschoolpro.nl
www.anwb.nl/vacatures

www.rijschoolvacatures.nl
www.vacatures.nl/rijinstructeur/ 

Vacatures vrachtwagenchauffeurs

Dit beroep staat overigens op de kansberoepenlijst van UWV en gemeenten. Mogelijk nemen zij (een deel van) de kosten van je opleiding op zich!

www.nedflextransport.nl
www.worktrans.nl
www.Teamflex.nl

ja, ik wil graag meer weten!

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Postcode:
Huisnummer:
Mobile:
E-mail:
Categorie:
Verder wil ik nog het volgende toevoegen of vragen: